Demonstration af teknologier til bedre kundeoplevelser og øget kendskab til kundeadfærd i butikken

IBIZ-Techlab

Hjælp til håndtering af personfølsomme data

Gratis vejledning vejledning

Kravene til  virksomheder, der indsamler og håndterer personfølsomme data, stiger. Det gælder lovgivningen på området og krav fra kunderne, der i stigende forholder sig til egne data.

IBIZ TechLab undersøger bl.a. hvordan handels- og servicevirksomheder kan styrke forretningen gennem anvendelsen af data og dermed også, hvor grænser går mellem, at kunderne føler sig serviceret eller overvåget.

PrivacyKompasset

Erhvervsstyrelsen har lanceret et online værktøj til virksomheder, der giver virksomheder mulighed for at teste deres brug af persondata og generere en privatlivspolitik til deres hjemmeside.

“Databeskyttelse er ikke en hindring for vækst. Tværtimod. Virksomheder, der behandler persondata ansvarligt, imødekommer et stigende krav fra forbrugerne og bidrager til at øge den digitale tillid.” 

Erhvervsstyrelsen.dk

Gå direkte til værktøjet PrivacyKompasset eller se videon fra samme kampagne, der viser, hvordan indsamlede data om kundernes tidligere køb gør det muligt at målrette tilbud til kunderne.

Nye EU lovgivning fra 2018

Med EU’s nye persondataforordninger træder nye regler for indsamling og behandling af personoplysninger i kraft fra 2018,. Det overordnede formål med den nye forordning er at:

    • Styrke individernes ret til databeskyttelse
    • Understøtte det frie flow af data
    • Reducere administrative byrder

DI har lavet en vejledning til implementering af den nye persondataforordning i danske virksomheder. I vejledningen gennemgås de nye regler sammen med en tjekliste, som virksomheder skal forholde sig til. Vejledningen indeholder desuden en række anbefalinger til virksomheder. Læs vejledningen her eller læs mere på DI’s hjemmeside

Læs videre:

Relateret indhold: Hjælp til håndtering af personfølsomme data

X

Få tips og nyheder om it og digitalisering

Tilmeld dig IBIZ Centers nyhedsbrev og bliv bedre klædt på til at digitalisere din virksomhed.

Vi udsender det ca. 6 gange årligt