Demonstration af teknologier til bedre kundeoplevelser og øget kendskab til kundeadfærd i butikken

IBIZ-Techlab

Gratis vejledning

Vi hjælper med

Nye teknologiske muligheder og kundernes forventning om relevans på tværs af kanaler stiller stadig større krav til kundeoplevelsen i den fysiske butik. I USA, Asien og flere europæiske lande findes mange gode eksempler på digital innovation i den fysiske butik, men der er fortsat kun få danske eksempler.

IBIZ TechLabs demonstrationsprojekter giver virksomheder mulighed for at opleve teknologier til monitorering af kundernes adfærd og forbedring af kundeoplevelsen i og omkring den fysiske butik.

IBIZ TechLab er en del af Innovationscenter for eBusiness (IBIZ-center), der arbejder for at nedbryde barrierer, der begrænser små og mellemstore virksomheders anvendelse af it med det formål at styrke virksomhedernes daglige drift og konkurrenceevne.

Vi tilbyder uvildig information og vejledning via arrangementer og vores online platform www.ibiz-center.dk. Vi bidrager med inspiration, overblik og hjælp til valg af rådgiver og leverandører.

Kontakt seniorprojektleder Peter Lemcke Frederiksen på +45 7220 2074 eller plf@teknologisk.dk for yderligere information om projektet.

Læs videre:

Relateret indhold: Gratis vejledning

X

Få tips og nyheder om it og digitalisering

Tilmeld dig IBIZ Centers nyhedsbrev og bliv bedre klædt på til at digitalisere din virksomhed.

Vi udsender det ca. 6 gange årligt