Demonstration af teknologier til bedre kundeoplevelser og øget kendskab til kundeadfærd i butikken

IBIZ-Techlab

Om TechLab

 

IBIZ TechLab er et projekt, der demonstrerer teknologier til monitorering af kundeadfærd og teknologier til forbedring af kundeoplevelsen i den fysiske butik. Projektet er finansieret af Styrelsen for Forskning og Innovation og løber fra januar 2016 og til udgangen af 2018 med 1-2 årlige demonstrationsprojekter.

Projektet har til formål at fremme den digitale innovation i de fysiske butikker via formidling af de teknologiske muligheder samt demonstrationen af teknologierne i praksis med det formål at fremme teknologi- og dataudnyttelse i de fysiske butikker. Det skal ske gennem vækst og øget kundeloyalitet på baggrund af data samt en  forbedring af kundeoplevelsen.

En del af IBIZ Center

IBIZ TechLab er et nyt spor i Innovationscenter for eBusiness (IBIZ Center), der siden 2007 har inspireret og vejledt små og mellemstore danske virksomheder til øget digitalisering og datadrevet forretningsudvikling. På centrets hjemmeside finder du hjælp til valg af it-system og -leverandør, cases, vejledninger og værktøjer til afklaring af din virksomheds it-behov. Læs mere på www.ibiz-center.dk

Et bredt samarbejde

Projektet er et samarbejde mellem alle de tre IKT-orienterede GTS-institutter; Alexandra Instituttet, DELTA og Teknologisk Institut samt Erhvervsakademi Aarhus, og dækker således bredt over kundeoplevelsen og privacy, teknologier til datafangst og dataanvendelse i handels- og servicevirksomheder.

Demonstrationsprojekter

I 2016 blev det første demonstartionsprojekt gennemfør i Ringe på Fyn. Projektet i Ringe var et samarbejde med Faaborg-Midtfyn Kommune, der igennem længere tid har arbejdet med at styrke det lokale butiksliv og blev vurderet til at have et højt potentiale for at blive styrket gennem datadrevet innovation og brug af nye teknologier.

Projektet fokuserede på at skabe en større synergi mellem byens fritidscenter med ½ mio. årlige besøgende og bykernen.

Se teknologierne fra Ringe her eller download den fulde casebeskrivelse.

I 2017 arbejder vi videre med to nye cases, nemlig Wonderful Copenhagen og BeAwear.

For yderligere info kontakt projektleder Peter Lemcke Frederiksen på +45 7220 2074 eller plf@teknologisk.dk.

Læs videre:

Relateret indhold: Om TechLab

X

Få tips og nyheder om it og digitalisering

Tilmeld dig IBIZ Centers nyhedsbrev og bliv bedre klædt på til at digitalisere din virksomhed.

Vi udsender det ca. 6 gange årligt